En Visbyfredag
Hej och hå!
Här kommer fortsättningen på vår magiska Visby-resa. Har ni missat dag ett och två kan ni läsa om det HÄR.
 
På fredagsmorgonen vaknade vi tidigt, åt frukost och cyklade till utegymmet vid Tott. Richard agerade träningsledare och jag hängde med efter förmåga, haha. Sen cyklade vi tillbaka till lägenheten och gjorde oss redo för en dag på stan.
Först och främst köpte vi present till Richards syster. Det blev gotländsk handtvål samt lotion i lyxiga förpackningar. Sedan klättrade vi i alla ruiner vi kunde hitta.
Hej från oss! Det var Stockholmsveckan när vi var där, och på fredagen var det White Party. Snacka om att vi stack ut som de enda tjugo-någonting utan ett enda vitt plagg på oss den dagen.
Det finns ingen stad som har så fina husfasader som Visby. De har stora prunknande rosor utanför varje dörr. Jag vill stanna och ta bild på varanda en.
På kvällen var det dags för middag och vi gick till Brooklyn Burgers & Beer efter rekommendation från min pappa. Richard är nämligen glutenintolerant (på riktigt alltså, får till och med Celiakiförbundets medlemstidning!) och har aldrig ätit på ett riktigt hamburgerhak tidigare. Men det här stället serverade nybakt glutenfritt bröd från ett lokalt bageri!
Burgarna var vansinnesgoda - och sötpotatispommesen likaså! Jag tog vegovarianten och skulle kunna äta den minst en dag i veckan. Tips till alla Visbybesökare, stället ligger i utkanten av Stora Torget.
Efter maten gick vi på ännu en promenad och jag tvingade Richard att posera framför en dörr han matchade.
 
Slut på rapportering från en Visbyfredag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress