Dejtkväll i Visby
Den andra kvällen i Visby var en torsdagskväll och vi bestämde oss för att gå på dejt. Richard hade bokat bord på vår favoritrestaurang under dagen, så vi promenerade in mot stan en kvart innan vi skulle få vårt bord.
Vi var på restaurang Crêperi & Logi, som även kallas för Strykjärnet. De serverar galetter eller crêpes och allt är vansinnesgott där! Richard tog en variant med prosciutto och jag en med lammfärsbiff & chèvre.
Det är så himla mysigt att sitta öga mot öga med honom, bara prata om allt jag tänker på och allt han tänker på. Vi går alldeles för sällan på restaurang bara vi två när vi är hemma!
När vi ätit upp och betalat notan gick vi ner för Hästgatan och gick på promenad genom stan. Vi var på jakt efter present till hans syster som fyllde år på lördagen! Så vi spanade in genom alla skyltfönster efter en butik som kunde ha något att ge.
Vi gick såklart längs med strandpromenaden, så himla fint promenadstråk!
När vi promenerat och hånglat och pratat ännu mer gick vi upp till vårt bästa glasställe. Det var dags för mig att testa sorbetutbudet! Den här dagen valde jag en mangosorbet och den var sådär. 
 
Klart slut på torsdagsdejt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress