Första dagen i Visby
Förra onsdagen åkte jag och Richard till Visby! Vi tog färjan ifrån Nynäshamn kvart över nio på morgonen och hux flux var vi framme i en helt ny stad vid halv ett. Jag kommer nog aldrig sluta tycka att det är häftigt att en kan vakna i en säng på morgonen och somna i en annan på kvällen, flera hundra mil bort.
 
När vi kom fram kunde vi inte checka in i vår lägenhet, då incheckningen öppnade klockan tre. Istället svidade vi om till badkläder och cyklade iväg till Snäck.
Där var Richards syster med familj och badade. Så vi la oss på våra filtar, drack kaffe, åt kanelbullar och väntade på att klockan skulle bli efter tre.
När vi fått nycklarna och hittat fram till lägenheten duschade vi bort sanden mellan tårna och saltvattnet ur håret. Sedan promenerade vi in mot Visby. Vi bodde nämligen fem minuter utanför, medan Richards familj hyrde en lägenhet innanför murarna. Destinationen var alltså hem till dem! Där vankades det grillmiddag på innergården, och en kvällspromenad, innan vi sa godnatt redan vid tio.
Det var den första Visbydagen för i år. Som vanligt handlar det mest om logistik och göra sig hemmastadd. Resten av veckan var vi på äventyr - men mer om det senare!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress