Vecka 31
Hej!
Nu är det måndag och jag har tänkt kickstarta den här veckan med att ta en promenad ner till stranden för att hoppa i och simma ett par vändor! Två saker jag älskar: att promenera och att simma!
Det här är min sista semestervecka för den här sommaren, men det känns faktiskt helt okej. Jag har gjort och upplevt så mycket, och jag längtar verkligen efter rutiner igen. Och jag ser SÅ mycket fram emot den här hösten.
Veckans planer ser i alla fall ut såhär:
  • Idag, måndag, ska jag ta båten in till stan och shoppa inför hösten. Har spanat in ett par ribbade långkjolar och stickade tjocktröjor som jag vill lägga vantarna på. Och sen ska jag äntligen färga håret!!
  • Onsdag - fredag ska Richard ut till sina farföräldrars landställe men jag har inte bestämt mig för om jag ska med eller inte. Älskar deras stuga, och hans familj, och landetlivet, men skulle också vilja ha ett par ensamdagar för att verkligen ladda batterierna inför hösten.
  • Richards systerson Liam ska sova hos oss en natt den här veckan! Det var han själv som ville det, så vilken natt det blir får bli lite på hans villkor. Ser i alla fall orimligt mycket fram emot att få skämma bort honom ett dygn!
  • På söndag ska jag tvätta, städa, rensa och ha en riktig fixardag. Det är ju tradition dagen innan den riktiga vardagen drar igång igen.
Vad gör ni i veckan?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress